Máris frissül a DS 4: mutatjuk az újdonságait!

Új felszereltségi szinttel és nagyobb elektromos hatótávval újul meg a DS 4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az új, Opéra elnevezésű felszereltségi szintjével és kisebb-nagyobb technikai újításokkal érkezik a francia prémiummárka frissülő kompakt crossovere, a DS 4. Mutatjuk, mit érdemes tudni róla!

Az egész DS 4 kínálat frissítése jön el az Opéra felszereltségi szint társaságában a francia márka kínálatába. A Criollo barna Nappa bőr beltérben fűthető és szellőztethető masszázsfoteleket kínál az új szint, természetesen teljesen elektromos állítási lehetőségekkel. Az új csúcsfelszereltség felár nélkül aktív csillapítású futóművel, napfénytetővel, elektromos csomagtérajtóval, vezeték nélküli töltővel és alumínium pedálszettel érkezik. Opcionális lesz viszont a DS Drive Assist 2.0, amely félautomatikus sávváltással bővül 70 és 180 km/h közötti sebességnél. Ennek használatakor elég az irányjelzővel jelezni, és az autó megoldja a többit. A szintén feláras Performance Line csomaggal az autón található DS 4 és E-Tense emblémák fekete színre váltanak, ahogy az alsó ajtódíszlécek is.
Hirdetés
És ha már sportosság, a legerősebb modell, az E-Tense 225 komoly technikai újítást kap, a modernebb akkutechnológiának hála 13 százalékkal, 62 kilométeresre nő a tisztán elektromos hatótávolsága WLTP szerint. A kínálat egyszerűsítése érdekében a korábbi Bastille+ felszereltség megszűnik, helyette a normál Bastille kapja meg az "extráit". Természetesen ide is érkezik újítás, minden változaton elérhetővé válik a Bazaltfekete csomag, a PolyAmbient világítás, a Platinum Clous de Paris berakások és a zárt középkonzol. Kívül az első hűtőrács fényes fekete alapon kapja meg a krómozott gyémántmintát, hátul pedig a króm kerül túlsúlyba és a diffúzor lesz fényes fekete.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?