Máris kész az M4-es BMW első különkiadása

150 darabot gyártanak a BMW M4 Competition x KITH szériából, az E30-as M3-as legnépszerűbb színeivel

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A luxus életmódmárka, a New York-i Kith már harmadjára nyúl BMW-hez, de ez az első, amit a márka alapítóján kívül még néhány szerencsés vásárló is megvásárolhat.

Folytatja a BMW az egyedi életstílust képviselő márkákkal és személyekkel való együttműködését, nemrég a graffitiművész FUTURA 2000 készítette el a saját ízlésére szabott M2-es BMW-t, most pedig a New York-i Kith luxusmárka alakította át az új M4-est. Csupán 150 darab készül a BMW M4 Competition x KITH-ből, és egyiket sem lesz nehéz felismerni a több száz Kith feliratnak köszönhetően, amik kívül-belül díszítik az 510 lóerős sportautót.
Hirdetés
A márka alapítója, Ronnie Fieg gyermekkori élményeinek köszönheti a BMW iránti rajongását: „Gyerekkorom egyik kedvenc emléke, amikor a ’80-as években meglátogattuk a nagyapámat és elvitt egy körre a BMW-ivel. Emlékszem az E21 320i modelljére, de amit igazán nagy becsben tartott, az egy E30 M3 volt. Életem ezen emlékei formálták a BMW iránti szenvedélyemet, így az, hogy velük együtt dolgozhattam ezen a projekten, felülmúlhatatlan élményt jelent." A legendás M3-as olyan mély nyomot hagyott a művészben, hogy nemrég vásárolt egyet belőle, amit természetesen saját márkájának arculatával tett egyedivé. A BMW-nek annyira megtetszett, hogy az új M4-esből készített is egy tanulmányt, ami Fieg M3-asának piros színében tündökölt, hátul és az üléshuzaton pedig Kith feliratok díszelegtek. Az a darab csupán egy marketingfogás volt, most viszont meg is vásárolható a két cég közti együttműködés új gyümölcse. Sajnos a régi piros fényezés nem elérhető, helyette matt fekete, szürke és fehér árnyalatokat lehet választani, a BMW szerint ezek voltak a legnépszerűbb színek az E30-as esetében. A 150 darab különkiadás tele van Kith feliratokkal, legtöbbjük a fekete üléshuzatba lett vasalva, de a szénszálas tetőpanelre is jutott egy óriási logó, illetve a kocsi hátuljára az M4 Competition helyett is Kith-t írtak. A divatmárkára jellemző, hogy az együttműködéseik során saját logójukat a partnercég szimbólumába olvasztják, jelen esetben ez az M-es betűtípusú Kith feliratban jelenik meg.
Hirdetés
Ugyanez díszeleg a karbon kagylóülések nyakrészén, de a legkülönlegesebb módosítás a hatalmas, keret nélküli vesék fölötti BMW emblémán történt, melynek fekete kontúrját az M divízió három jellegzetes színe váltotta. Az egyedi széria már rendelhető, első darabjai jövő nyáron érkezhetnek meg a vásárlókhoz, de egyelőre nem tudni, Magyarországra jut-e belőle. Ezzel párhuzamosan a Kith is piacra dob egy bmw-s ruhadarab-kollekciót, ezeket akár hazánkba is elküldik.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?