Máris különleges kiadást kap az új Corvette

A Chevrolet a Corvette születésének 70. évfordulóját ünnepli

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még egyetlen példány sem gurult le az új generációs izomautó legélesebb változatából, a 001-es alvázszámú Corvette Z06-os különleges kiadással érkezik, és egy árverésen talál majd gazdára.

2020-ban került a kereskedésekbe a legújabb, nyolcadik generációs Corvette, azonban csak tavaly októberben leplezték le a sportautó legélesebb változatát, a Z06-ost. A Chevrolet nemrég bejelentette, hogy a 2023-ban a kereskedésekbe kerülő modellek mindegyikéhez elérhető lesz a most bejelentett, 70. évfordulós különkiadás, mely az autó megjelenését teszi különlegessé.
Hirdetés
Ezúttal a technikához nem nyúltak a Chevy mérnökei, de nincs is miért, hiszen így is szinte éles versenygépet adnak a vásárlók kezébe az amerikaiak. A különkiadást hirdető plakettekkel az autó számos pontján találkozhatnak a vásárlók - a felnikkel kezdve, a kormányon át, az ülésekig mindenhol. A még feltűnőbb megjelenés érdekében a motorborítás a fékekkel együtt piros színben fog pompázni és a küszöblemezek is egyedi gravírozást kapnak a 70. évforduló emlékére.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?