Máris összetörtek egy Mustang Mach-E-t

Csúnyán elintéztek egy villany Mustangot

Az első összetört Mustang Mach E-ként szalad épp körbe a világsajtón a pórul járt autó. Persze nem biztos, hogy tényleg ez az első, de az biztos, hogy először róla készültek nyilvános képek.

Az USA-ban már elkezdték kiszállítani az ügyfeleknek a Mach-E modelleket, egyikük pedig már pórul is járt, így láthatjuk, hogyan néz ki a Ford összetört villany SUV-ja. A baleset részleteiről nem árultak el sokat, annyit lehet tudni, hogy egy autópályán történt. A képek alapján erős a gyanú, hogy az autó fel is borult, mindenesetre az biztos, hogy nincs olyan pontja, amit ne érintett volna a baleset. Ami jó hír, hogy állítólag az utasok könnyebb sérülésekkel megúszták az ütközést. Szóval élesben is jól vizsgázott a Mach-E biztonsága. Az IIHS-nél egyébként már folyamatban vannak az autó töréstesztjei, erről csak néhány ízelítő képet mutattak eddig, ám a pontos eredményeket még nem közölték.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?