Maroon5 rajongók figyelem: árverezik Adam Levine Mercedesét

Most te is licitálhatsz Adam Levine 1955-ös Mercedesére!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezúttal egy lenyűgöző 1955-ös Mercedes-Benz 300 SL Gullwing kerül kalapács alá.

Fort Lauderdale-ben, az RM Sotherby szervezésében kerül sor arra az aukcióra, ahol a Maroon 5 frontembere is megválik szeretett Mercedes modelljétől. Ez nem más, mint egy 1955-ös Mercedes-Benz 300 SL Gullwing, használt – erről a kilométerszámláló tanúskodik -, de roppant megkímélt állapotban.
Hirdetés

Bár az aukciósház nem adott ki túl sok információt az autóról, az biztosan tudható, hogy a festés az eredeti ezüst színben pompázik, és még az eredeti motor van banne. Az utastérben kék bőrülések pompáznak, míg a kilométerszámláló valahol 82.845 – 82.847 km között áll.
Nem ritka, hogy a 300 SL modellek 2-3 millió dollár közötti áron kelnek el. Levine autója esetében viszont a nem teljesen gyári állapot miatt kevesebbről beszélnek, várhatóan 1-1,4 millió dollárért találja majd meg az új gazdáját.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2019.04.01. at 11:08
    Permalink

    Ha az imádat tárgyának a Mercit vesszük, akkor úgy tűnik, beigazolódott a banda legnagyobb slágerének refrénje Levine számára: “This love has taken its toll on me…” :DDD

Vélemény, hozzászólás?