Masnival átkötve titkolt Zagato sportkocsi

Valamire készül a Zagato stúdio

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Titokzatos, tűzpiros autóval kíván kellemes ünnepeket az egyik leghíresebb olasz formatervező stúdió, a különleges autókat alkotó Zagato.


Bár a Zagato olasz, a stúdió formatervei között szép számmal akadnak nem itáliai márkák is - ilyen például az Aston Martin DB7 átirat. Most azonban nem arról van szó, hogy nem hazai gyártmányt álmodtak újra a tervezők, az Alfa Romeónál kevés olaszosabb dolog létezik, és úgy tűnik, a Zagato folytatja a híres TZ-sorozatát. Amint az ünnepi képeslap alapján megállapítható, a TZ1, a TZ2 és a TZ3 Corsa után készülőben van a negyedik kiadás, ám a karosszériát diszkrét masni fedi, hogy ne derüljön ki minden részlet. A titkosítás szerencsére nincs túlzásba véve, az orr teljesen felismerhetően alfás, és ugyancsak a márkára jellemző részlet a fehér, apró lyukakkal ellátott felni is. Az autó műszaki alapját - akárcsak a TZ3 Corsa esetében - nagy valószínűséggel a 8C Competizione adja.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?