Masszív BMW túladagolás a márka újabb M Town videója

Minden BMW rajongónak M Townban kéne élnie, ahol már az új M3 Touring és M-es villany töltő is van

Fantasztikus videó sorozattal lepte meg a BMW a rajongókat. A legújabb részben az új M3 Touring és egy elektromos töltőoszlop is látható, meg egy rakás fontos M-es BMW egy helyen.

M Town pontosan az a hely, ahol az történik, amire a BMW rajongó vágyik. Csak és kizárólag M-es BMW-vel közlekedik mindenki a régiektől a legújabb modellekig. Mindenki keresztben, vagy padlógázon, nem sajnálva a benzint, vagy a gumikat. A legújabb epizódban pedig olyan fontos részleteket figyelhetünk meg, amik az M részleg jövőjét alapjaiban fogják meghatározni. Ilyen például az M-es elektromos töltőoszlop, amit éppen telepít a márka egyik alkalmazottja, vagy az új M3 Touring. Minden fontos részlet egy-egy pillanatra látszik csupán és a videó csúcspontján, amikor már az E30 M3-tól és az új M-es BMW-ktől már olyan magasra került az adrenalin szintünk, hogy nem is tudunk figyelni, pedig muszáj! A pizzafutár úgy indul el padlógázon, hogy a cucc még nem is érte el a csomagtartóját, és ahogy elhúz, egy pillanatra látunk egy az autója csomagtartóján üldögélő, újságot olvasó urat. Nos, ő Markus Flasch, a BMW M divíziójának feje, aki épp a még teljesen le nem leplezett M3 Touring csomagtartójában üldögél, pontosan utána láthatjuk az M-es töltőoszlopot is, ami a sportmárka jövőjére utal, miszerint lesz elektromos M-es modell. A korábbi hírek alapján ez az i4-ből fog készülni i4 M50 néven, de ezt még erős homály fedi. A videó minden kockája fantasztikus élmény azoknak, akik szeretik a BMW-ket. És mi más lehetne a felhajtás, amire mindenki siet és az utcán éjszakázik, hogy minél hamarabb bejuthasson? Hát persze, hogy egy felnikiállítás, ahol a legújabb darabokat mutatják be. Egyébként ezek önmagukban is lenyűgözőek.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?