Matrica a műszerfalon – nem csak ciki, trendi is lehet

Személyre szabható műszerfali matricákat kínál a Skoda az új Fabiához

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A járművezetővel beszélgetni tilos! Akár ez is kirakható gyári matricával az új Skoda Fabia műszerfalára, de a családi fotó is odakerülhet.

Talán a Fiat 500 kezdte el a személyre szabhatóság csúcsra vitelét még 2007-ben, de ma már számos követője akad - Opel Adam, Renault Clio, Twingo, stb. A Skoda mégis újat mutat a harmadik generációs, a hazai piacra sanszosan csak jövőre befutó, de Csehországban már kapható új Fabiával. A márka webshopjában műszerfali, méretpontos, a felülethez masszívan ragaszkodó, mégis nyom nélkül eltávolítható matricákat kínál.
Hirdetés

Vannak előrenyomott gyári dizájnok is, de a frappáns újdonság az, hogy bármilyen egyedi matrica is csináltatható. Vicces felirattal, fontos tudnivalókkal, a váltóséma rajzával vagy akár a családi fotóval is. Az indításgátló kódját azért ne erre tessék kiírni. Jó hír, hogy a matrica bármikor leszedhető, cserélhető, és nem is vészesen drága. A cseh webshop 480 koronáért (~5600 Ft) kínálja. Remek karácsonyi ajándék lehetne, már csak az új Fabia kellene hozzá megérkezzen a hazai piacra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?