Maybach a hercegi esküvőre?

Project Kahn Maybach 57

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Afzal Kahn, az angol Project Kahn dizájnstúdió vezetője Vilmos herceg és Kate Middleton esküvőjére készített speciális Maybachot. Az egyedi szériát persze bármelyik sufniműhely elkészíthette volna.

Egy esküvő az angol királyi családból kiváló alkalom egy-egy, az esemény emlékére készített érmére vagy bélyegre. A Project Kahn dizájnstúdió vezetője, Afzal Kahn szerint pedig akár autómodell, vagy akár egy dizájnstúdió nevét is fényezheti egy ilyen speciális példány. Ezért aztán a Projcet Kahn Vilmos Herceg és Kate Middleton április 29-én tartandó esküvőjére átfazonírozott egy Maybach 57-est.
Egyelőre nem tudni, hogy a limuzint megkapja-e az ifjú pár nászajándékként, az pedig biztosra vehető, hogy az esküvő kapcsán nem kap szerepet a fehér fényezésű, 22 colos Kahn-felniket, egyedi szelepsapkákat, és sötétített hátsó lámpákat hordó Maybach. A külső átalakításoknál talán komolyabbakat tartogat a Project Kahn "beltér csomagja", ám a konkrétumok csak minimális, utólagos kiegészítőkről szólnak: Kahn-féle kulcstartó, valamint speciális esernyő is jár a sötétített ablakokkal szerelt luxusautóhoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?