Maybach kabrió érkezik a Mercedestől

A Mercedes luxusmárkájának következő modelljéhez az S kabriót dolgozták át

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha nem lenne elég luxus az S-osztály kabrió, hamarosan érkezik a Maybach kivitel. Hasonlóan a szedánhoz, a legjobb minőségű anyagokkal dobják fel, ráadásul bővel 600 lóerő fölött teljesít.


A Los Angeles-i Autószalonon mutatja majd be legújabb modelljét a Mercedes-Maybach. Egy újabb luxusszedán helyett viszont egy kabrió, pontosabban az S-osztály átdolgozott verziója kerül a luxusmárka palettájára. A szedánhoz hasonlóan az S kabriót is a lehető legjobb minőségű anyagokkal, a legfinomabb bőrözéssel dobták fel, na meg persze egyedi árnyalatú fényezéssel és rengeteg Maybach emblémával.
Hirdetés
Az új modell neve S 650, egyelőre nem árulták el, melyik motor lesz benne, csupán annyit tudni, hogy bőven 600 lóerő felett teljesít majd. Elképzelhető, hogy az S 65 AMG 621 lovas duplaturbós V12-ese dolgozik majd az orrában. Az is kiderült, hogy a Mercedes-Maybach S 650 összesen 300 példányban készül majd, így meglehetősen exkluzív modell lesz. Ennek harmadát ráadásul az Egyesült Államokban fogják értékesíteni, az áráról viszont még nem beszéltek. A jelenlegi legdrágább kabrió S-osztály az S 65 AMG a maga közel 70 millió forintos árával, a Maybach S 650 ennél is drágább lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?