McLarenek körözgettek ma a Hungaroringen

Az új McLaren 600 LT néhány példánya járt a legismertebb pályánkon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Hungaroring aszfaltját koptatták a McLaren különleges modelljei.


A márka hivatalos Instagram-csatornáján kezdték csepegtetni a képeket reggel arról, hogy a 600 LT modell nálunk vendégeskedik. Az LT jelölés a hosszabb hátsóval rendelkező modellekre utal, amelyek közül a 600-as a harmadik a márka történetében. Az F1 és a 675 (illetve a 675 Spider) után érkezett a 600 LT, amelynek mozgatásáról 3,8 literes, duplaturbós V8-as motor gondoskodik 600 lóerővel és 620 Nm forgatónyomatékkal.
Hirdetés

A 7,4 centiméterrel hosszabb hátsó ellenére nem nőtt az autó tömege, sőt 96 kilogrammal kevesebbet nyom a mérlegen, mint az 570S modell, tehát 1427 kilót kell csak mozgatnia a V8-as motornak. A korábbi hírek arról szóltak, hogy októberben kezdődik a modellek összeszerelése és csak egy évig marad gyártásban. A McLaren Automotive Instagram oldalán egyelőre három kép jelent meg a Hungaroringen vendégeskedő autókról, és remélhetőleg hamarosan tovább bővül a galéria.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?