Medencével várja a feltöltődni vágyó tulajdonosokat a Tesla

Amíg a Tesla a hálózaton lóg, addig a tulajdonosok a medencében lazulhatnak

Formabontó ötletekből nincs hiány a Teslánál, a fedélzeti rendszeren található játékok után új szintre emeli a töltés közbeni szórakoztatást a Tesla.

A villanyautó-birtoklás egyik kellemetlen velejárója a kényszerű várakozás, de szerencsére a Teslának több ötlete is támadt a tulajdonosok szórakoztatására. A már ismert játékok is jópofák, a kormánnyal irányítható autós játék zseniális ötlet, de ha már unalmas a virtuális móka, akkor outdoor programot is kínál a Tesla, legalábbis egy német töltőponton.
Hirdetés
A Hildenben található Supercharger Németország legnagyobbja, a napelemekkel felszerelt parkolóban egyszerre 40 autó szívhatja magába az áramot. Eddig csak az éttermek várták az utazókat, ezentúl viszont egy medencében is lehet hűsölni. Az idei forró és száraz nyár vonzóvá teheti a medencézést, ezentúl fürdőruhával és törölközővel is érdemes készülni a Tesla-felhasználóknak, ha Hildenbe látogatnak. Az amerikai gyártónál meghökkentő ötletekből nincs hiány, elég csak a Cybertruckra gondolni, de az autóépítésen kívül is próbál újat mutatni a Tesla. Az egyik ilyen terv szerint vidámparkot alakítanak ki a gyáregységekben, ami a dolgozók morálját javítaná. A másik szerint a Supercharger pontok egyben autósmoziként is üzemelnének, így filmnézéssel pikk-pakk elröppenne a töltésre szánt idő.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?