Még a halálból is visszahoz az Audi RS 5!

Audi RS 5 Coupé reklám az ütős fajtából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Utolsókat sóhajtja az öreg kalandor. Ám hirtelen történik valami. Egyre közeledik egy mennyei hang. De ez nem angyali ének, hanem az Audi RS 5 Coupe V6-os motorjának érces üvöltése.


Reklámvideóikkal rendre rácáfol a Volkswagen csoport arra a sztereotípiára, hogy a németeknek nincs humorérzéke. Emlékezetesek a néhány éve a Super Bowl idejére belőtt Star Wars ihletésű reklámok, vagy épp az angyalszárnyas móka a százezer kilométert futott népautókkal.
Hirdetés


Persze a konszern más márkái sem ülnek a babérjaikon. Az Audi üdvözlő reklámfilmje, amelyet a Porsche Le Mans-i visszatérésének tiszteletére forgattak, szintén hangulatos a zuffenhauseni márka traktorjával.

A Škoda pedig nem is oly rég csalt mosolyt az arcunkra a Tesla paródiával. De térjünk vissza az Audihoz, hiszen most megint a négykarikás márka jelentkezett egy ötletes reklámmal. Röviden: az Audi RS 5 Coupe megjelenése, visszarántja a halálos ágyán fekvő öregembert az elmúlásból. Miután betekintést kaptunk a főszereplő múltjába, megérkezik a 450 dübörgő lóerő. Az RS 5 Coupe 2,9 literes, V6-os duplaturbós motorjának hangja valóban bizsergetően hat az autórajongókra. És nem csak a hangja, hiszen a 3,9 másodperces gyorsulása álló helyzetből 100 kilométer/óra sebességre szintén döbbenetes. Most viszont elég a szavakból, beszéljen helyettünk az alábbi videó.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?