Még az aszfalt is mosolyog a Toyota Suprától

Három reklámvideó a Toyotától, amit nem szabad kihagynod!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A rövid reklám a jó reklám, tudják ezt a Toyotánál is, ezért a Supra népszerűsítését sem ragozták túl.

Ha elszomorodtál a magyar kamionon összetört Toyota Suprák láttán, most visszatérhet a mosoly az arcodra. A márka amerikai részlege előrukkolt néhány videóval, amelyek láttán legszívesebben azonnal bepattannál az új sportautóba csapatni egyet. A reklámspotok tényleg megdöbbentően rövidek. Kivéve azt, amelyik a „pici Le Mans” helyszínén, Road Atlantán forgott. De ez sem hosszabb fél percnél.
Hirdetés
Ám van mellette két hat – jól látod – 6 másodperces kis szösszenet is. Az egyikben feltűnik a népszerű előd, a másikban pedig egy szép kis mosolyt rajzol az aszfaltra a Supra. (Nekem ez utóbbi a személyes kedvencem).
De van itt a reggeli kávé mellé egy kis ébresztő is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2019.07.23. at 11:06
  Permalink

  Majd betiltatják az utolsó videót, mert a közúti száguldozásra és versengésre buzdít, ezáltal balesetveszélyes szituációkat teremtve.
  Az ilyen videó és vezetési stílus nem fér bele a mai normákba és elvárásokba. 🙂

  • 2019.07.23. at 13:54
   Permalink

   Sosem fért bele a normákba és elvárásokba.

   Csak normálisan az emberek képesek megkülönböztetni a valóságot az álmoktól és nem rendeznek fast and the furious jelenteket a közúton.

   A gond akkor van ha az emberek elvesztik a kapcsolatot a valósággal, és azt képezik hogy bárki is versenyezni akar velük a közúton, igazából miattuk szokták az ilyen videókat tiltani…

   Ez nem jelenti azt hogy én sosem előztőztem alpesi hajtűkanyarban (még a SUVval is előfpordult, elég jó ebben az XC), de a külnbség az hogy joggal vélhettem, hogy a másik nem próbál meg versenyezni, mert akkor garantált hogy valaki meghal (jó eséllyel az előző).

   Isteni meneteket rendeztünk alpesi utakon úgy hogy senki sem akart senkevel versenyezni. Ha bértem egy autót aki nem tudta a tempót (de megelőzni kevés volt) akkor megoldottam hogy pl szabályosan kanyorgtam (ő meg a 15 éves verdájában kicsit levágta az íveket az útkígyón mert nem akart feltartani), és mindenki autózott egy jót.

   Vittem el élvezteset autózni 335-i-t hogy szinte sose haladtam meg a megengedett sebessgéet 100 alatt is lehet élvezkzedni csak útvezetés kérdése.

   De aki közlekedeik az nem versenyezni van ott, arra ott a pálya.

   • 2019.07.23. at 21:25
    Permalink

    Nagyon naiv vagy és tapasztalatlan.
    Bizony nagyon sokan “versenyeznek” a közúton.
    Múltkor mikor beértem egy Megane RS-t az országúton és le akartam előzni, nyomta mint a süket a csengőt, nehogy már egy i30N elmenjen neki.
    A Corollával is rengetegszer volt hasonló tapasztalatom. Én természetesen kimondottan élvezem az ilyen helyzeteket, mert hozzá vagyok szokva a nagyon gyors autózáshoz és eddig (nagyon régóta) mindig tudtam hol a határ.
    Aki nem ilyen habitusú és esetleg nincs hozzá sem autója, sem érzéke, sem tudása, az nem igazán tud releváns véleményt alkotni a témában.

    • 2019.07.24. at 16:53
     Permalink

     Naív lehet, tapasztalatlannak azért nem mondanám magam, legalábbis megtett kilóméterek, vezetett autók, vezetési helyzetek (országok) és ezek kombinációja tekintetében.

     Megint, nem lehet hogy csak te gondolod hogy a másik egyszerűen haladni szeretett volna és nem azt gondolta “nehogy már egy i30N elmenjen neki”.

     Semmi sem idegesít jobban mint amikor elengedek valakit aki elvileg gyorsabban haladna majd amikor látom hogy beérem és fel fog tartani.

     Az hogy elengedsz valaki egy pozitív gesztus nem győznek le ezzel hanem segítettél a közlekedésen.

     A határ pedig a megengeddett sebesség, amit az emberek többsége be is tart.

     • 2019.07.25. at 23:46
      Permalink

      A tapasztalatlanságot a “száguldozásra” és a “versengésre” értettem.
      Többször írtam, hogy nem vagy képben ezekkel a szituációkkal, ami nem baj, csak akkor miért okoskodsz?
      Gondolod, hogy az a Megane RS normál esetben is 160-180-nal halad országúton? 🙂
      Ezt a sebességet ezek a 250 lovas 1350kg-os autók pillanatok alatt elérik, így szinte csak akkor veszed észre, amikor rápillantasz a sebességmérőre.
      Hidd el, akit én leelőzök, azt utána nem szoktam feltartani. 🙂
      Ha valaki beérne és le akarna előzni (ilyen nem szokott előfordulni), simán elengedném, mert megdöbbennék, hogy hogyan érhetett utol. 🙂
      A megengedett sebességet szinte senki sem tartja be, csak vannak fokozatok. Én sajnos a legmagasabba tartozom, amire nem vagyok büszke, de még hála Istennek gondom sem volt belőle. Max. a pénztárcám bánta.

Vélemény, hozzászólás?