Még csak koncepció, de idén már gyártják az Infiniti Q60-at

Teljes alakos képeken az Infiniti Q60

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Infiniti már egy héttel a detroiti bemutató előtt közzétette az első képeket a Q60 koncepcióról. Még idén megkezdik a gyártását.


A hivatalos bemutatóját csak január 13-án tartják a NAIAS-on, azaz a Detroiti Autószalonon, de már most közzétették a Q60 első fotóját. Beetető képekkel már bombázták a japánok a netet, de mostantól a kupékoncepció külseje és belseje is közkincs. Az először megmutatott háromnegyedes képpel csak az oldalát és az orrát leplezték le, a fara még talány volt, de időközben a teljes fotósorozatot publikálták. Az Infiniti prémium sportkupénak pozicionálja újdonságát, aminek több részlete ismerős a tavaly Párizsban kiállított Q80 Inspiration koncepcióról.
Hirdetés


Hasonlít a Q60 a Q50 Eau Rouge-ra is; alacsony tetővonala, első kerékíve idézi a szedánt. A felnik szép 21 colosak, természeten könnyűfémből, a turbinamintát fekete, matt és krómhatású felületek hangsúlyozzák. A belteréről még nem tettek közzé fotót, de a gyár ígérete szerint a Q80 Inspirationben látotthoz hasonlóan kézzel varrott bőrhuzatos és karbon díszbetétes lesz. Több infó és kép jövő héten jön, a végleges változat meg év végén kerül gyártásba, feltehetőleg jövőre a szalonokba.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?