Még egy bőr a lemezfelniről

A szép nagy alufelni azért mutatósabb a lemezkeréknél

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lemezfelni vagy dísztárcsa? Ebben a kérdéskörben kutakodtunk a minap, mire kétszeresen is megérintett bennünket a sors keze.

Semmi bajom az Insigniával, viszont tény, hogy igazán jól csak hatalmas alufelnin mutat. A minap vele példálóztam a Jó bármire is a dísztárcsa? Éljen a lemezfelni! című dolgozatban, majd kaptunk egy OPC Unlimited próbaautót - hamarosan jön a teszt, amelyben eláruljuk, milyen érzés 270-nel száguldozni. Vagy nem, de ez egy másik sztori. És akkor főszerkesztőnk olyat látott az M1/M7 kivezetőn, hogy nem bírta hirtelen nem lefotózni, íme: Az egy dolog, hogy a művész - kormányzó - keze is látható a képen, ami biztosan növeli a fotó értékét, de figyeljük csak meg a krómszerű ablakkeretet, a krómtükröt, a krómkilincset, ezt az elegáns, fekete limuzint - fekete lemezfelnire húzott téligumival... Valószínűleg nem cégautóként szolgál, mert ez a kerék nem a legolcsóbb, ezzel a kasztnival virslinek tűnő 16-os, hanem saccra 215/50/17-es lehet. Nekem ez így speciel tetszik (legalább nincs rajta valami szerencsétlen dísztárcsa), azonban nyilván stílusosabb ez a kombináció: Ő, az említett tesztautó is fekete, ő is téligumis, de már 18-as, kicsit audis alufelnin. Végül ugye a másik véglet a 20 collos gigakerekeken: Az überperes gumi és a könnyűfém malomkerék ára persze nem kicsit húzós, de pazarul fest. Mindennek alapján újfent javasolnám, hogy tessék szavazni az Autónavigátor Facebook-oldalán, ízlésszinten pofozkodjunk együtt.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 07:31
  Permalink

  Az alufelnitől nem megy jobban,nem fogyaszt kevesebbet akkor meg minek,szerintem teljesen felesleges csak a baj több vele,könnyen sérül javítani nem vagy baromi drágán lehet,a szerelése is több,és hamarabb lelopják.Egyébként meg az autó arra való hogy használjuk és nem nézegessük.A szépségről meg annyit minél újabbak az autók annál rondábbak.

 • 2017.10.31. at 07:31
  Permalink

  Mind az autók megjelenésében mind más témában látszik, hogy a mai magyar társadalom nem sokat tanult a képzőművészetről, ízlésről. Van is kereslet a bevásárlóközpontok többnyire gagyi képei iránt.

 • 2017.10.31. at 07:31
  Permalink

  a 3. kép néz ki elfogadhatóan az első az autó kigúnyolása megalázása a második a szerénykedős alufelni és az igazi a 3. kép na az a vagány nagymenő…

 • 2017.10.31. at 07:31
  Permalink

  Az konkrétan 225/50/17 ami a fekete cosmon rajta van . De 17 be van Struktúr kerék ami nagyon jól néz ki . És nem mindegyikre megy rá a 16-os a fékek miatt főleg 2.0 turbo vagy biturbo dízel meg ugye az opc amire csak 18-as a legkisebb amit fel lehet tenni .

  Ivanits

Vélemény, hozzászólás?