Még feltűnőbb orrú BMW modellek a láthatáron

Nem elég, hogy világít, még vörös is a BMW X6 limitált szériájának az orra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valószínűleg nem lankad a szabadidő-autók iránti kereslet a BMW-nél sem, de azért nem árt néha különleges szériákkal csábítani a vásárlókat. Most az X5, az X6 és az X7 is különkiadást kapott.

Valójában kétféle limitált szériáról van szó, ugyanis az X5 és az X6 a Black Vermilion, az X7 pedig a Frozen Black különkiadással próbál újabb vevőket meghódítani. Előbbiek a fekete és a vörös árnyalatok kölcsönhatását használják ki, hogy látványosabbá váljanak. Ezeken a hűtőrács lamelláit vörösre fényezik, ami hatásos kontrasztot alkot a fekete (Frozen Black) metál karosszériafényezéssel. A BMW X6 Black Vermilion esetében persze a megvilágítás sem marad el, még feltűnőbbé téve az egyedi modellt. Elöl a kék X betéttel jelzett BMW lézerfény csempész még némi különlegességet az autóba, és az M Sport csomag is része a felszereltségnek. Szintén az egyedi felszereltség részei a 22 colos matt szürke felnik, amelyek mögött vörösre fényezett féknyergek bújnak meg. Bent az X5 és az X6 is antracit árnyalatú Alcantara tetőkárpitot kap, valamint nem spóroltak a zongoralakk használatával sem. A pohártartó fedelében pedig a különkiadás gravírozott logója hangsúlyozza az autó különlegességét. Emellett néhány gomb üvegből készült, de felbukkan díszítőelemént a fa és az alumínium is az utastérben. Emellett a bőrkárpitozás is vörös varrást kap, míg az első és a hátsó lábtérben elhelyezett szőnyegek is vörös szegélyezést viselnek.
Hirdetés
Az X7 különkiadása is a Frozen Black fantázianevű fekete fényezést kapta, ám a vörös orrdísz nála elmarad. Viszont az M Sport csomag kiegészítőit felszerelték rá, ahogy a 22 colos, matt szürke, könnyűfém keréktárcsákat is. Az utastérben is hasonló a másik két különkiadáshoz, hiszen az antracit Alcantara tetőkárpit ebben is benne van, valamint az üvegből kézült gombok sem hiányoznak. A limitált szériás modellek az összes motorváltozattal megrendelhetők, amellyel az X5, X6 és X7 trió eleve kérhető. A márkakereskedésekbe augusztusban érkeznek, a BMW X5 Black Vermilion 93 200 eurós (körülbelül 33 millió forintos), a BMW X6 Black Vermilion 100 700 eurós (körülbelül 35,7 millió forintos), a BMW X7 Frozen Black metál pedig 108 700 eurós (kb 38,6 millió forintos) indulóártól érhető el Németországban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?