Még finomabb lett a Toyota Auris Hybrid

Lineárisabb kapcsolatot kap a Toyota Auris Hybrid motorja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Bár műszaki tartalmával csak a Hybrid frissült, minden Auris új információs rendszert kap, a színpaletta két árnyalattal bővült.


Tavaly újult meg jelentősebb mértékben a Toyota Auris, de idén is kapott némi frissítést. Megjelent benne az alig több mint két hónappal ezelőtt, a Genfi Autószalonon debütált frissített Toyota Touch 2 információs rendszer.
Hirdetés
Módosult a menürendszer, mostantól egyetlen navigációs ajánlat a 3 évre szóló ingyenes frissítéssel adott Toyota Touch 2 with Go, ami okostelefont csatlakoztatva valós idejű adatokat gyűjt az időjárásra, a forgalmi adatokra, az üzemanyagárakra és a parkolási, valamint behajtási információkra vonatkozóan is. Piactól függően egyéb online információs, szórakoztató és közösségi alkalmazások (Google Search, Google Streetview, Aupeo!, Aha és Twitter) felhasználását is lehetővé teszi.
A piac legjobb ár/érték arányú hibridjeként nem meglepő módon a Touring Sports kombiként is elérhető Auris Hybrid Európa kedvencének számít. A hibridrendszert most a Prius IV-ben már bevetett módon programozták át: szorosabb lett az összefüggés az Atkinson ciklusú benzinmotor és az autó sebessége között - annak érdekében, hogy a gyorsítási érzet jobban kövesse a gázadás intenzitását. A rekorder (3,5 l/100 km) fogyasztási érték nem módosult.
Az idei frissítéssel egy új bronzbarna metálfényezés is megjelent az Auris palettáján, továbbá a felni is újnak tűnik a sajtófotón. Nem csak az extrakínálat bővült: az árérzékeny vevők egy új kék alapszínt is választhatnak mostantól. Aki most rendel (gyártásból) Aurist, az már a legújabb kiadásból kap, így élhet az új opciókkal, hibridből pedig a legújabbat élvezheti.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?