Még idén kisorsolja Porschéját az AMTS

Év végén Porschét sorsol és online programmal jelentkezik az AMTS csapata

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Fityiszt mutat az idei évnek az AMTS szervezőbizottsága: miután tavasszal és ősszel sem lehetett megtartani a Hungexpóra tervezett show-t, december végén a YouTube-on lesz élő program, a nyereményautónak épített Porsche sorsolásával együtt.

Tavasszal nem csak a járványhelyzet miatt életbe lépett korlátozások, már előtte a szervezők józansága miatt is megszületett a döntés, hogy az AMTS nem lesz megtartva a korábban kihirdetett márciusi időpontban. Nyár végén aztán úgy tűnt, szeptember végén tartják meg, ám akkor a Hungexpo átépítésének be nem fejezése miatt kellett törölni az eseményt. Utólag talán az is mondható, hogy a járványhelyzet szempontjából is így volt jobb. A szervezők azonban megtalálták a módját, hogy idén se maradjon AMTS nélkül a közönség.

December 29-én jön az AMTS Online Edition, ami a YouTube felületén hozza majd az AMTS-től megszokott tematikus kiállításokat és előadásokat. 10 órától csaknem 17 óráig, a nap csúcspontja alighanem a 16:25-kor kezdődő nyereményautó sorsolás lesz.

Azt a Porsche Boxstert fogják kisorsolni az AMTS-re jegyet vásárlók között, amelyet még az év elején építettek a végül elmaradt show-ra. Mind az idei, elmaradt eseményre megvásárolt és vissza nem váltott jegyek, mind a már megválthatók érvényesek lesznek a jövő évi show-ra. Aki még nem vett jegyet, de indulna a Porschéért, december 28-án éjfélig teheti meg, fontos infó, hogy a vásárláson túl regisztrálni is kell a nyereményjátékhoz, ugyancsak december 28-án éjfélig. December 29-én az AMTS Online 10 órakor a Magyarok a Világ Járműgyártásában előadással kezdődik az Autós Nagykoalíció gondozásában, ebédszünet után, 12:40-tól a Carstyling Tuning Show a hazai és a nemzetközi tuningélet gyöngyszemeit mutatja meg, 13:40-től a Classic Automobil Show a veterán, HotRod és amerikai autók világába kalauzolja a nézőket, 14:40-től a Versenysport és az Adrenalin világ következik, egy órával később pedig a különböző autómárkák újdonságait ismerhetjük majd meg, 16:25-kor pedig érkezik a nyereményautó sorsolása. Aki még nem vette ki a december 29-ét szabadnapnak, gondolja át ismét, hiszen program már van aznapra!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?