Még M-esebb lesz az új M5-ös BMW

M Performance elemeket is rendelhetünk a BMW M5-höz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az előzetes képek után hivatalos fotókon is láthatjuk az új M5-ös BMW-hez kínált M Performance karbonszálas elemeket.


A Los Angeles-i SEMA autóshow-n rántotta le a leplet a bajor gyártó az idén bemutatott M5-ös BMW M Performance kiegészítőiről. A 2018 tavaszától rendelhető karbonszálas extrák még sportosabbá, egyedibbé és némileg könnyebbé teszik a 600 lóerős sportlimuzint. A gyártó szerint nem csak vizuális elemként szolgálnak, az aerodinamikát is segítik majd. A kínálatban megtalálhatóak lesznek a következők: első lökhárító betétek, hűtőrács körüli vese, oldalsó küszöb, hátsó spoiler és diffúzor valamint tükörborítások.
Hirdetés

A felfüggesztés szemet gyönyörködtető piros színű rugókat is kap, ezen felül a karbonfékek is egyedi látványt képviselnek. Az USA-ban és Kanadában M Performance sportkipufogó is rendelhető lesz, amelyek végei karbon borítást kapnak. Az infotainment rendszerbe egy M vezetést elemző szoftver is bekerül, ami méri és értékeli a járműdinamikai adatokat. További extra, hogy ezek az adatok közvetlenül az okostelefonra kerülnek és ott elemezhetjük. Ezen kívül karbonszálas kapcsolófülekkel váltogathatunk és M Performance szőnyegeket taposunk odabent.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?