Még maszkoltan, de már pályán a Sandero RS

Videón mutatja a Renault, hogy mit tud a Sandero RS

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnálhatjuk, hogy itthon nem várható az egyelőre csak Renault-emblémával látott Sandero RS, az olcsó élményautó ugyanis sok örömöt ígér.


Miként arról már beszámoltunk, bár a Sandero RS már elkészült, egyelőre csak Dél-Amerikának, Renault-emblémával szánja azt a francia cég, hazánkban nem várható a Dacia változat megjelenése. Sajnálhatjuk, hiszen az elmúlt években már megszokhattuk: adott pénzért a legjobb forró ferdehátúakat, azaz hot hatch modelleket kínálja a Renault. Akkor is, ha a Nürburgringen nemrégiben a Honda Civic Type R vette át a rekorder címet. Viszont érkezik majd a Mégane következő generációja is, s a franciák alighanem revansot is kívánnak majd venni.
Hirdetés
A Sandero RS pedig itt van, legalábbis a videón. Még mindig maszkoltan, de már versenypályán. A film a korábbi képeknél is jobban mutatja, hogy miként fog kinézni. Az alapból magas építésű kisautóhoz mérten egészen fickósan. Ráadásul motorja nem is szívó, hanem turbós, 170-180 lóerős 2,0 literes benzinesnek ígérkezik a legújabb hírek szerint, a nagyobb RS modellekhez hasonló hanggal és minden bizonnyal mindegyik vetélytársnál kedvezőbb árral. Így aztán mindenki mosolyoghat benne – ahogyan az alább látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?