Még több helyre mehetsz MOL Limóval!

Zónabővítéssel vág neki az évnek a MOL Limo

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tovább szélesedik a terület, ahol a MOL autómegosztó szolgáltatását igénybevehetik a városlakók.


Kezdetben leginkább a belvárosra korlátozódott a közösségi autómegosztás, ám szép lassan mind a két ezzel foglalkozó vállalat elkezdte bővíteni a városhatár felé a zónáit. Most a MOL Limón volt a sor, ahol a felhasználók igényeire reagálva Békásmegyer is a zóna része lett miután a Szentendrei úton telepített a MOL egy töltőt. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy Békásmegyernek csak a Szentendrei út és Duna közötti része került be a zónába. Emellett azonban még három területen bővült a Limo. Ezek a Szent János kórház és Diós árok, Mártonhegy, valamint a Kőbányai út Népliget melletti része.

A zónabővítés mellett újdonságnak számít még, hogy a Duna Plaza parkolóját ingyen használhatják a Limo ügyfelei. A lépés nagyon is logikus, hiszen sokan a bevásárlás elintézéséhez veszik igénybe a Volkswageneket vagy épp a Mercedeseket. Az angyalföldi bevásárlóközpont az első fecske, de remélhetőleg később a többi is követi.
Hirdetés

Az ingyenes parkoláshoz hat helyet jelöltek ki a Duna Plaza parkolóházában. A használatuk nagyon egyszerű, három lépésből áll. Behajtáskor a megszokott módon jegyet kell kérni, azután a parkolóház 5. emeletén (ez a legfelső), a szabadtéri parkolóhelyen le kell zárni a bérlést, mert az autókba épített GPS csak ott látja pontosan a műholdakat. Természetesen felfestések és táblák segítenek, hogy a megfelelő helyet megtalálják a vezetők. Kihajtáskor pedig nem kell érvényesíteni a jegyet. Csupán a sorompó előtti eszközön az információnál be kell csengetni és a Duna Pláza személyzete manuálisan kinyitja a sorompót a Limo autóinak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?