Megdöbbentő videó készült az M0-án egy balesetről

Csúnya balesetet szenvedett és még utána is életveszélyes dolgot művelt egy sofőr az M0-án

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Február 12-én balesetet szenvedett egy hölgy az M0 autóúton. A balesetet rögzítette a Magyar Közút kamerája, végignézhetjük a baleset utáni perceket is, ami még inkább megrázó.

Egészen sokkoló képsorokat láthatunk most a Magyar Közút jóvoltából. Legfrissebb közleményükben egy február 12-ei balesetről készült felvételt láthatunk vágatlanul, mely az M0 autóúton történt hajnali 1 órakor. A felvételen látható ahogy egy autó a belső sávban érkezik, sofőrje elveszti az uralmát felette, először a külső sáv felé sodródik, majd a belső szalagkorlát felé, amibe belecsapódik és az elválasztó zöld területen az oldalára borulva áll meg. Az igazán döbbenetes események viszont csak ezután történnek, a hölgy, aki vezette az autót teljes épségben kiszáll és minden lépésével egyre veszélyesebb helyzetbe sodorja magát. Az autót vezető hölgy először az elválasztósávon indul el gyalog visszafelé, majd néhány méter után átmászik a szalagkorláton és a szemből érkező autósok felé sétál segítségért. A sötétben közben többen megálltak a felborult autó mellett, de a sofőrt nem találták, időközben a mentősök és a rendőrség is kiérkezett. Eközben a hölgynek sikerült leintenie egy kamionost az életét kockáztatva azzal, hogy a sávok között sétált, a kamionos szállította őt vissza a baleset helyszínére, ez is látható a felvételen. A helyszínelés során ki is derült, hogy a hölgy ittas volt.

A Magyar Közút arra kér minden autóst, ha balesetet szenved és épségben el tudja hagyni az autóját, lehetőség szerint a szalagkorláton túli területen várja meg a segítséget, semmiképp sem a forgalmi sávok között.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?