Megépítették az új G-osztályt, neked is lehet

Még nem érkezett meg az új G-osztály, de egy tuningműhely új arcot ad a réginek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még nem tudni pontosan, mikor jön az új G-osztály, de ha valaki nagyon nem tud várni, átépíttetheti a saját olyanra, mintha új lenne. És még könnyebb és erősebb is lesz.


A G-osztályos Mercedes leköszönt, a gengszterek már csak a használtautópiacon találnak újat a szitáválőtt helyett. Az új modell érkezéséig viszont egyelőre várni kell, de az már biztos, hogy nem lesz annyira szögletes, mint az eredeti, valahogy úgy fog kinézni, mint az Ares Design G-osztálya, ugyanis építettek hozzá átalakítószettet, nagyjából az eddigi tanulmányautók alapján.
Hirdetés

A teljes autó külsejét megváltoztatták, az összes karosszériaelemet új, üvegszálas műanyagokra cserélték. Kinézetre lehetne akár az új modell, a lámpákat elöl a C-osztálytól kapta, de a hátsók is az egyik Mercedesről érkeztek. Az új külső nem csak máshogy néz ki, kerek 200 kilóval könnyítenek az autó tetemes súlyán, mivel nem ráteszik az elemekre, hanem cserélik a sárvédőket, ajtókat. Az Ares alapul egy G63-at vett, az 5,5 literes V8-ast 760 lóerőre húzták, tehát a súlycsökkentéssel együtt jóval gyorsabb is a gyárinál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.26. at 12:25
  Permalink

  egész igényes! bár az ajtók belülről jól hozzák a 80-90es évek fieró alapú replika stílusát:D itt bizony nincs új ajtó!, csak a régire felragasztott műanyag gagyi -kár ezért a részletért

 • 2017.11.01. at 17:30
  Permalink

  ronda, használhatatlan 5 fő számára, de nem értem a címet sem, “”neked is lehet ilyen”” az eredeti inkább, kevesebb értelmetlen átalakítás van abban, de hogy lehetne ilyen az olvasók többségének? Sehogy !

 • 2017.11.01. at 17:34
  Permalink

  nem értem az öncélú címet sem, hogyan lehetne nekem – az olvasók többségének ilyen . az értelmetlen átalakított szerkezeteket sosem csíptem, terepjáró – egy üléssel kevesebbel, stb…

Vélemény, hozzászólás?