Megér egy lámpa egy hírt?

Itt az első hivatalos részletkép az új Skoda Octaviáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Lázba nem jövünk tőle, mindenesetre íme az első hivatalos, álca nélküli részletfotó az új Skoda Octaviáról.

Amilyen kategóriagyilkos, amilyen konkurensgyilkos, amilyen népszerű volt, s borítékolhatóan lesz is még egy jó darabig az egyes és kettes Skoda Octavia, olyan profi módon csöpögteti a gyár az újról az adatcseppeket, szórja a hírmorzsákat, látja el a sajtót infókkal és kelti a vágyat a vásárlóközönségben.
Hogy az egyértelmű feljebb pozicionálás, a középosztályba tartozás és a valószínűsíthető drágulás visszaveti-e a modell iránti lelkesedést, meglátjuk. Azt se felejtsük el, hogy közben befutott a Rapid, s a csehek úgy kalkulálnak, hogy a két típus együtt felül fogja múlni a korábban egyedül vitézkedő Octavia sikerét, eladási számait.
Hirdetés
Lényeg a lényeg, a harmadik generációs, jövőre érkező, s már minket is számtalan előzetesben, legutóbb ebben a cikkben megihlető Octavia az egyik legfontosabb autó a piacon. Ezért a címben feltett kérdésre igen a válasz, amivel pedig többek lettünk, az egy LED-es hátsó lámpa álcázatlanul, első hivatalos fotó(részlet)ként. Türelem többet terem.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 10:30
  Permalink

  A Skoda nagyon fejlődik, én azt gondolom, hogy a Rapid és az új Octavia együtt sikeres lesz, nagyobb szeletet hasítanak majd ki a piacból, mint eddig. A Rapidot jó formájával, magas minőségével, és ehhez képest jó árával sokan fogják majd venni cégautónak is, és az eladási számokat az dobja meg igazán.

 • 2017.10.30. at 10:30
  Permalink

  Ez a lámpa így magában semmi pozitívumot nem tükröz! Egy karácsonyfa dísznek tudom elképzelni Kínából!

  Inkább egészben mutassátok meg, akkor elvesznek az ilyen semmitmondó részek!
  Szerintem mindenki sejti, egy unalmas német utánzat lesz!:(

Vélemény, hozzászólás?