Meghajtotta az Audiját, pechére a rendőrség is megörökítette

Kis híján ráduplázott a megengedettre az Audi sofőrje, mutatjuk mennyit kell fizetnie

A múlt héten is lefülelt két extrém gyorshajtót a rendőrség Bács-Kiskun vármegyében, szép kis bírságot szedett össze mindkét száguldozó.

Csak az elmúlt héten 1957 gyorshajtót fülelt le a rendőrség Bács-Kiskun vármegyében, akiknek legalább 39 ezer forintos büntetés kell befizetniük a közösbe. Két esetben viszont ennél jóval komolyabb száguldást is rögzítettek a traffipaxok, ennek megfelelően a bírság is magasabb. Kecskeméten, az 5. számú főúton egy autós éjszaka gondolta úgy, hogy az 50-es korlátozást nem szükséges betartania, pechére viszont éppen ott ellenőrizték a közlekedőket a rendőrök, és 111 km/órával mérték be. Egy másik esetben a 5402. számú úton egy Audi vezetője hagyta figyelmen kívül a 90-es szabályozást, és majdnem a duplájával, 177 km/órával száguldott el a mérőműszer előtt. A két autós egyformán 169 ezer forintos bírsággal számolhat a rendőrség tájékoztatása szerint.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?