Meghirdette sportkocsiját a Mikulás

Ötletes hirdetéssel keresik a harminc éves Morgan új gazdáját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyre kevesebb hóval kényeztető telek miatt már a Mikulás sem tud szánon utazni, helyette egy brit sportkocsival szállítja az ajándékokat, amitől most megválna.

Sem az évszak, sem a vírus okozta gazdasági visszaesés nem kedvez az olyan luxuscikknek mint a nyitott tetejű sportkocsi, ezért egy kreatív hirdetéssel próbálnak új tulajdonost találni a Morgannek. Az ünnepi időszak színében pompázó modell eladásáért mindent megtettek. A 2+2 üléses sportkocsit fenyővel és koszorúval díszítették, a hátsó ülésen pedig hegyekben állnak az ajándékok. A jó ízlés határához közelítve még rénszarvasokat is tettek a képre, még inkább megteremtve a mikulásos hangulatot.
Hirdetés
A Morgan 4/4 kifejezetten jó állapotnak örvend a hirdetés szerint, a szigorúan nemdohányzó tulajdonos nem sokat hajtotta a nyitott sportkocsit, az autóba mindössze 41 ezer kilométer került harminc év alatt. Ha épp nem rénszarvas meghajtással közlekedik a Morgan, akkor az 1,6 literes Ford motor kénytelen magára vállalni a munkát, ami kilencvenöt lóerőt képes csatasorba állítani. A kis roadster fedélzetén olyan extrák találhatóak, mint a bőrülések és a diófával borított műszerfal, de autentikus zene is jár a kabrióhoz. Az árba néhány karácsonyi CD és beletartozik, amik az anyósülésen várják, hogy a lejátszóba költözhessek. Az ötletesen meghirdetett autóért 24 ezer fontot kérnek, az átszámítva közel tízmilliós vételár átlagosnak számít ennél az évjáratú típusnál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?