Megint elhalasztották az új Halálos Iramban film premierjét

Lassan, de biztosan érkezik a mozikba a Halálos Iramban 9. része, egy éve akarták bemutatni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nagy mozis premiereket kellett elnapolni a járvány miatt. Köztük a Halálos Iramban 9. részét is, ami éppen az első hullámban, közel egy éve mutatkozott volna be.

A leggyorsabb család története a kilencedik fejezetéhez közelít, egészen pontosan már majdnem egy éve készen áll a Halálos Iramban 9, vagy F9, ahogy a legtöbb helyen emlegetik a bemutatásra. 2020 májusában került volna a mozikba, de eddig kétszer, most pedig harmadjára is elnapolták a premiert. Az idén május 28-ára tervezett premiert most még egy hónappal elnapolták, június 25. az új időpont, ezzel már több mint egy évet fog csúszni a globálisan kedvelt franchise kilencedik epizódja.
Hirdetés
Az újabb elnapolás oka Joe Biden amerikai miniszterelnök bejelentése, miszerint van annyi vakcina már az országban, hogy júniusra már minden felnőtt amerikai állampolgár megkaphatja az oltást. Ez pedig azt jelenti, hogy a májusi mozis és vélhetően valamelyik streaming platformon való premier helyett alig egy hónappal később jóval nagyobb mozis bevételre számíthatnak a készítők. A Halálos Iramban 9 költségei elérték a 200 millió dollárt, így minden egyes néző számít a Universal Studios számára. Minél hamarabb szeretnék bemutatni a filmet, legalábbis mindenképp még szeptember előtt, akkor ugyanis vélhetően már debütálni fog a Marvel legújabb filmje, a Fekete özvegy, mely beárnyékolhatja a Halálos Iramban nézettségét.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?