Megint porig égett egy Ferrari, ezúttal Brazíliában

Egyre égőbb a Ferrari 458 Italia

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Formula 1-es Brazil Nagydíj előestéjén kapott lángra Sao Paulóban egy Ferrari az autópályán. Ezúttal is a 458 Italia a bűnbak.


Két hónapja számoltunk be arról, hogy a Ferrari megtalálta az okát, miért gyulladtak ki sorozatban a 458 Italia modelljei. Egy ragasztót kiáltottak ki bűnösnek, amely a forró kipufogó közelében, a hő hatására elengedte a kerékjárat belső burkolatát, és hajlamos volt lángra kapni. A gyár a közleményében elismerte a hibát, a konstrukciót azonnal módosította, a már átadott példányokat pedig szervizbe rendelte, hogy azokon is megtörténhessen a korrekció. Nos, úgy látszik, ennek a képeken látható 458 Italiának a brazil tulajdonosa még nem ért rá felkeresni a helyi Ferrari központot, de pechje volt, mert az elmúlt hétvégén, a Formula-1-es Brazil Nagydíj előtt, a Sao Paulo-i autópályán a kocsi lángba borult, és mire a tűzoltók kiérkeztek, a tűzpiros sportautó jóformán megsemmisült.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?