Megirigyelték a Transitot, itt a Vito SPORT Line

A kisteherautók közül eddig csak a Transit tudta, de megjött a Mercedes

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Ford olyasmit kínált a Transithoz, amit más nem, és valójában nem is volt rá nagy szükség. Most mégis úgy tűnik, hogy a Mercedes abból a kis tortából is szeretne egy szeletet.


A haszongépjárművek között is megy a versengés, még az olyan szegmensekért is, amik nem éppen mérvadóak. Most a Mercedesnél ráértek egy kicsit szétnézni, és úgy tűnik, feltűnt nekik, hogy sportmodell a teherautók között csak a Ford Transitból van. Hogy ne árválkodjon konkurencia nélkül, összedobták a kihívót, megérkezett a Vito SPORT Line! A Mercedes kisáruszállítója hasonlóan szűk sportosítást kapott, mint a Transit, túlzásba nem vitték, csak pont annyira, amitől egy kisteherautót is meg lehet kívánni.
Hirdetés

Érkezett a gyorsítócsík középre végig az autón, valamint a hosszabbra húzott lökhárítók és küszöbök, a krómozott rácsozású hűtőmaszk és az oldalsó dekormatricák. Felnikből van 18 és 19 colos is, valamint a futóművet is minimálisan feszesebbre hangolják. A Vito SPORT Line elérhető lesz a teher- és az utasszállító kivitelekhez is, itt elérhető a panoráma napfénytető, valamint alapáron sötétített üvegekkel érkezik. Állandó összkerékhajtás is elérhető lesz hozzá, valamint többféle terhelhetőséghez is választható lesz a sportos csomag. A Vito SPORT Line e hónaptól már el is érhető.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?