Megjelenik a virtuális térben az új Alpine A110

Tucatnyi érdekes autó érkezett a Gran Turismo Sporthoz

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy tucat nagyszerű autóval bővül az egyik legnépszerűbb autós játék, a Gran Turismo Sport palettája.


Megoszlanak a vélemények arról, hogy melyik a legjobb autós szimulátor. Sokan a Gran Turismo mellett kardoskodnak, ám olyan ellenfelekkel küzd, mint az Assetto Corsa, a Project Cars vagy épp a Forza Motorsport. (Természetesen lehetne folytatni a sort az olyan versenyszimulátorokat is belesorolva, mint az iRacing). Viszont egy dolog biztos biztos, a grafika terén mindenképp ott van a legjobbak között. Annak idején azzal robbantott nagyot a Polyhphony Digital, hogy rengeteg választható autót pakoltak a Gran Turismóba (több száz modellt), és ez nem is változott az évek során. Ráadásul folyamatos frissítések formájában egyre újabb és újabb érdekes járművek jelennek meg a palettán, ahogy most is.
Hirdetés


Az új autók az 1.13-as Update részeként tölthetők le, amennyiben a játékos PlayStation konzolra ruházott be, hiszen a Gran Turismo Sport csak arra elérhető. A címben az Alpine A110 típust emeltem ki, de végignézve a lista további nevein, olyan érzés, mint ha egy édességboltba csöppentünk volna. Az A110 mellett egyből ott az 1972-es Alpine 1600S. Megtalálják azonban a számításukat az izomautók kedvelő is, hiszen érkezik az 1970-es Dodge Challenger és az 1971-es Ford Mustang Mach 1.

Rizsrakéta fronton az 1988-as Toyota Supra 3.0 GT Turbo A és az MR-2 GT-S. Az igazi ínyencek a De Tomaso Panterában lelhetik örömüket, míg az újabb modelleket preferáló játékosok a 2011-es Lamborghini Aventador LP 700-4 vagy a 2017-es Audi R8 4.2 FSI virtuális kormánykereke mögé pattanhatnak be. Továbbá nem feledkeztek meg a programozók a komoly versenyautókról sem, ugyanis becsempészték még a csomagba a Subaru BRZ versenyváltozatát és a WRX STI szintén bukócsöves, a Man-szigeten rekordot futó modelljét is.

És ha ez még nem lenne elég új pályavonalak, illetve események társulnak az autókhoz a frissítésben. Utóbbiból pontosan három. Egyikük a Stars&Stripes, amelynek már a neve is az amerikai zászlóra utal, és természetesen amerikai sportautókkal kell benne versenyezni, a Vision Gran Turismo Trophyban a tanulmányautók vonulhatnak fel, míg az F1500 Championship a nyitott pilótafülkés versenyautók kedvelőinek szól.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?