Megkívánható a kabrió Ford pickup

Lecsapták egy Ford pickup tetejét, működő ponyvatetőt húztak rá

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Volt, aki Ladából is faragott már kabriót, de ezt a Fordot nem csak egyszerűen megskalpolták. Ötletnek is elég merész, hát még megvalósítani, mégis valahogy nagyon egyben van.


Egészen furcsán hat ma egy nyitható tetős pickup, pedig a múltban volt rá nem egy példa. A Newport Convertible Engineering jóvoltából most egy mai négyajtós kistehert, egy Ford F150-est is láthatunk vászontetővel. Hogy furcsa? Naná, mégis valahogy egész jól kiadja a forma tető nélkül. Levágták a keménytetőt, de használhatatlan roadster helyett motorosan nyíló vászontetőt építettek rá, ami teljes egészében saját fejlesztés, és néhány másodperc alatt eltüntethető.
Hirdetés

Egy ilyen alvázas pickupnál nem akkora tragédia a karosszéria merevségét tekintően a tető elvesztése, persze a fülkét néhol megerősítették. Marad egy kereszttartó a B-oszlopok között, ez is ad némi plusz tartást, viszont öt személlyel igazán élvezetes autó lehet. Furcsa módon jobban áll az F-150-nek a tetőnélküliség, mint a szintén általuk készített Tesla Model S kabriónak. Az árát még nem árulták el, csupán annyit, hogy a 2017-es legújabb F150 gyomrában a 3,5 literes V6-os EcoBoost benzines dolgozik 375 lóerővel, a Ford és a Chevrolet közös fejlesztésű 10 fokozatú automataváltójával párosítva.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?