Megmutatták a Skoda KAMIQ műszerfalát

Egyre több információt csepegtetnek a Skoda új szabadidő-autójáról

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nemrég vált biztossá, hogy KAMIQ néven érkezik a Skoda következő SUV modellje, és most már az utasterébe is bepillantást nyerhetünk.


A KAMIQ műszerfala nagy meglepetéseket nem tartogat. Egyszerű, letisztult és könnyen átlátható, ahogy azt a Skodáktól már megszokhattuk. A kor követelményeinek megfelelően középen egy nagy, 10,25 colos, érintőképernyős kijelző kapott helyet, a vezető előtt pedig digitális műszercsoport mutatja a fontosabb információkat. Az ajtók burkolatát sem bonyolították túl, viszont igazán ízlésesre sikerült a kép alapján az ajtónyitó kar és környéke. A gyár puha tapintású anyagokat ígér, illetve selymes, mikroszálas üléskárpitokat. Továbbá ülésfűtést, fűthető szélvédőt és kormánykereket is.

Bár Kínában már szerepel a palettán egy KAMIQ nevű SUV, továbbra sem biztos, hogy ugyanazt a formát kapja az európai változat. Amit biztosan lehet tudni, az a tengelytáv 2651 milliméteres hosszúsága, valamint az, hogy az MQB platformra épül az autó. A csomagtér méretét is elárulták, amely alaphelyzetben 400 literes, ám 1395 literesre bővíthető. Az új szabadidő-autó a Genfi Autószalonon debütál március elején.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?