Megnyílik a Ferrari 458 Italia

Frankfurtban érkezik a Ferrari 458 kabriója

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már hivatalos: a Frankfurti Autószalonon bemutatkozik a Ferrari 458 Spider.


A 458 Italia gyorsan megszerezte magának a Ferrari legkelendőbb modellje címet, és a Frankfurti Autószalon után biztos, hogy rohamszerűen fog nőni a jelentkezők száma: bemutakozik ugyanis a 430 Spider modellt leváltó 458 Italia Spider. A nyitott tetejű változat ugyanazt az 570 lóerős 4,5 literes V8-ast kapja, mint a csukott 458, úgyhogy megmarad a négy másodperc alatti 0-100 km/h-s sprintidő, de elég valószínű, hogy a kabriónak biztonsági okokból nem engedik majd az alapváltozat 320 km/h feletti végsebességének elérését.
Kicsit meglepő lehet, hogy egy könnyű vászontető helyett a California esetében is alkalmazott, elektromosan mozgatott keménytetőt választott a Ferrari, de ezzel a lépéssel elérhetővé vált, hogy a 458 Spider kényelme csukott tetővel egy szinten legyen a zárt modellével. További információk és képek a frankfurti bemutató környékén várhatók, körülbelül egy hónap múlva.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?