Megnyílt a hatodik FordStore is Magyarországon

Már Győrben is teljes a Ford élmény

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A For-Top Kft. is csatlakozott a Ford márkakereskedések prémium kategóriájához. A teljes palettát kínálja a győri FordStore. Ott voltunk a megnyitón.


Az összesen 34 magyarországi értékesítési pontból, mindössze 6 Ford márkakereskedés érdemelte ki a FordStore besorolást. Köztük van a Győr déli részén található For-Top Ford márkakereskedés is. A FordStore-ok, a Ford márkakereskedések „prémiumjai”. A legtőkeerősebb, a legnagyobb tradícióval rendelkező kereskedések kaphatják meg ezt a különleges jogot. Persze az a cím a jog mellett felelősség és kötelezettség is, ugyanis ezek a FordStore kereskedések mindig a teljes palettát kínálják. Egy helyen rendelhetünk az összes modell összes kiviteléből, egy helyen élvezhetjük a Ford-élményt a Ka+-tól a Transitig, a Focus RS-től a Mustangig.
A FordStore-okban elkülönített helyet kapnak például a Vignale, a SUV, vagy a Performance modellek, no meg persze a haszonjárművek is. A különleges FordStore termékeket is ők árusítják, mint például az Európában, így itthon is sikereket arató új Ford Mustang, több Performance modell, mint a Focus RS, az ST modellek, vagy akár a SUV részlegen, az Edge. A program fontos része a Vignale modellprogram, ami már négy modellből áll: Mondeo Vignale, S-Max Vignale, Kuga Vignale, és hamarosan elérhető lesz az Edge Vignale is. A Vignale nem csak a Fordok extra felszereltségű prémiummodelljeiről szól, hanem egy különleges ügyfélprogram is tartozik hozzá. Az első tulajdonos számára végig teljesen ingyenes a szervizelés, az autóval kapcsolatos bármilyen ügyet kapcsolattartó intéz, míg a Vignale-klub részeként különleges kulturális programokra, akár utazási ajánlatokra hívják fel a figyelmünket. A cél az elfoglalt ügyfelek idejét kímélni.
Hirdetés

A hatodik FordStore megnyitójára stílusosan a hazai Ford paletta legfrissebb tagjaival, négy kanadai gyártású Ford Edge szabadidő-autóval érkezett a hazai sajtókülönítmény. Az óriási SUV-ok kiváló útitársak voltak, legfőképp persze autópályán, de az aktív zajcsillapító és az adaptív kormányzás adta kényelmet is élvezhettük. Mind a négy modell az erősebb, 210 lóerős biturbó dízelt kapta, valamint Sport felszereltséget és összkerékhajtást. Két magyar autó mellé, két német piacos jutott, így az is kiderült számunkra, hogy csak a német modellek oldalára jutott AWD felirat. Az Edge-ről hosszabban, egy tesztben is írunk hamarosan.
A Győrig vezető úton, a környék legszebb helyein több megállónk is volt. Móron egy borpincészetben, gyönyörű környezetben fogyaszthattuk el a kávénkat, majd a kanyargós utak után a Pannonhalmi Apátság éttermében ebédeltünk. Itt ismerhettük meg Dóczy Balázs hivatalos LEGO építőt, aki egy egyedi, általa tervezett Ford Edge LEGO modellel büszkélkedhet. Az esti megnyitó igazi sztárparádé volt színészekkel és műsorvezetőkkel. A Ford végtelenül színvonalas estével nyitotta meg hatodik, a teljes palettát kínáló kereskedését. Jövőre további egy kereskedés fog csatlakozni a Ford Store-ok sorához, többet viszont a későbbiekben sem tervez a Ford.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?