Megrázó felvételek a tegnapi, 9. kerületi baleset helyszínéről!

Csúnya baleset történt Budapesten a zivataros időben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A zivataros időjárás fokozott figyelmet igényel a vezetőktől. Az útviszonyok hirtelen és jelentősen változnak meg a nyári záporok, illetve zivatarok idején, ami az alább is látható borzalmas balesetekhez vezethet.

A Budapesti tűzoltók YouTube csatornáján közzétették a videót, amelyen a soroksári úti baleset mentési folyamatából láthatunk részleteket. Sokan csak kattintásvadászatnak vélik az ilyen és ehhez hasonló balesetekről beszámoló híreket, ám nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy intő jelek is ezek. Felhívják a figyelmet arra, hogy mekkora felelősség is a közúti közlekedés. A tűzoltók is mindenkit arra kérnek, hogy mindig az útviszonyoknak megfelelően és óvatosan vezessenek.
Hirdetés

Hirdetés
A tegnapi (2020. 06. 18.) balesetben két fiatal sérült meg. Nagy sebességgel csapódtak oszlopnak egy BMW 5-ös modellel a Soroksári út és az Illatos út kereszteződésében. Márpedig az egyik legrosszabb eset, amikor oszlopnak, illetve fának csapódik egy autó. A BMW motorja kiszakadt a helyéről, az oszlop, amelynek ütköztek, egészen a hátsó ülések vonaláig hatolt be az utastérbe. A szinte felismerhetetlenségig összetört járműből a budapesti tűzoltóknak kellett kivágniuk a benne utazó fiút és lányt, akiket azonnal átadtak a mentőknek.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?