Mégsem augusztusban hull le a lepel az új DeLoreanről

Meghallgatta az amerikai gyártó a rajongók könyörgését

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A DeLorean Motor Company úgy tűnik odafigyel a visszajelzésekre, ugyanis a nagy érdeklődésre való tekintettel úgy döntöttek, nem kell augusztusig várnunk, hogy megnézhessük az új DeLoreant teljes egészében.

  Több ízben is beszámoltunk már arról, hogy idén érkezik a Vissza a jövőbe! filmek legendás négykerekűjének reinkarnációja. Az már most biztosnak tűnik, hogy csupán néhány finom utalás erejéig tér majd vissza a nyolcvanas évekből a névrokon, a most készülő autó teljesen más koncepció lesz. Az EVolved - ahogy neve is utal rá - egy villanyhajtású kupé lesz, az ígértek szerint nem is gyenge teljesítménnyel. Korábban az amerikai gyártó már bejelentette, hogy marad a sirályszárny-ajtó és az április elsején publikált fotón azt is látni, hogy a hátsó szélvédő formavilága a nyolcvanas évek DeLoreanjéből indul ki.
Hirdetés
"Ti kértétek. Mi hallottuk. Megkezdtük a visszaszámlálást az első pillanatig, mikor is látható lesz a vadiúj DeLorean teljes egészében". Ezzel a kísérőszöveggel jelentette be a gyártó, hogy az eredeti tervekkel ellentétben nem augusztus 18-án, hanem május 31-én mutatják be teljes egészében az EVolvedet. Persze, a hónap végén csupán egy renderképet kapunk, fizikai valójában ténylegesen csak az augusztusi Pebble Beach Concours d'Elegance-on láthatjuk az autót. Akár ügyes marketingfogás, akár puszta kedvesség a Deloreantől, mindenki örül, hogy nem kell augusztusig várni, hogy először szemügyre vegyük az Italdesign által tervezett DeLoreant.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?