Mégsem kap óriási veséket az új 4-es BMW?

Álcázva már megmutatták az új BMW 4-es sorozatot

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csalóka képeket mutatott a BMW az új 4-esről. Felvetődik a kérdés, hogy a korábban látott hatalmas hűtőrács marad-e.

Hirdetés
Néhány hónapja felbukkantak olyan kémfotók, amelyeken a gyártósorról frissen legurult BMW 4-est láthattunk a „földig érő vesékkel”. Emellett az új 4-es előrevetítő koncepció is hasonlóan nagy hűtőmaszkot kapott, ám a gyár legfrissebb, hivatalos képein olyan jól álcázzák a prototípust, hogy nehéz eldönteni, valóban megmaradnak-e a hatalmas vesék.
Hirdetés
Jelenleg a a München-környéki országutakon és autópályákon finomhangolják az új kupét, onnan érkeztek a hivatalos fotók is, amelyek nem engednek sokat látni az új formavilágból. Így csak találgatni lehet a formai megoldásokkal kapcsolatban, viszont néhány információt azért elhintettek a bajorok. Például azt, hogy az autó légellenállási együtthatója 0,015-tel csökkent, miközben magassága 57 milliméterrel, súlypontja pedig 21 milliméterrel lejjebb került. Továbbá az is biztos, hogy elöl kettős keresztlengőkaros, hátul ötkaros kerékfelfüggesztést alkalmaztak.
Hirdetés
Elsőként az M440i xDrive Coupé modell érkezik majd a piacra, soros hathengeres, 374 lóerős motorral, 48 voltos lágy hibrid rendszerrel, amelyben 8 fokozatú Steptronic sebességváltó szolgál. Arról viszont egyelőre egy szót sem ejtettek, hogy pontosan mikor mutatják meg álcázás nélkül az új 4-est.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?