Megújul a Mitsubishi ASX

Friss arccal jön a Mitsubishi ASX

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elsősorban külső megjelenésében frissül a Mitsubishi kis crossovere, ám belül is fogad néhány újdonság az ASX-ben.

A Mitsubishi megfogalmazásában „dinamikus pajzs” fantázianévvel illetett új arculat az Outlanderen debütált, s hamarosan a kisebb ASX is megkapja azt. Emellett kisebb, praktikusabb antennát, valamint új kárpitozást és belső színt is kap az ASX.
Hirdetés
Műszakilag nem várható frissülés az ASX-nél, így marad a három választható erőforrás, a csúcson a 2,2 literes dízelmotorral. Ezenkívül egyaránt 1,6 literes dízel- és benzinmotorral érhető el a kis crossover. Az újdonság hazai érkezése egyelőre nem ismert, de például Nagy-Britanniában már november 1. óta kapható a friss ASX.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.05.02. at 18:40
    Permalink

    Tetszett az előző orr. Olyan volt, mint egy kígyó. Sokkal jobban nézett ki, mint az Audi fejreállított kerete. Sajnos ezt elhagyták. Beálltak a japán sorba, ahol az autókat “túldizájnolják”. Borzasztó ronda, zavaros a mostani autó eleje. Az egész autó még nem annyira elkeserítő, mint a Hondák, vagy a Nissanok kinézete (Juke). A Lexus elrontott csokornyakkendője igazán nevetséges. Azért csodálkozom, mert a japán lakásdesign kiforrott, gyönyörűen minimalista. Nyilván bennem van a hiba, nem én vagyok a célközönség.

  • 2019.01.01. at 19:04
    Permalink

    2006 -os gyártású 2.2 es autómata dieselem van 150 Le. Rohad a kipufogó rendszer a kocsi alatt!!A szervíz szerint ez nem garanciális probléma,létezik ez??Más gondom eddig nem volt a kocsival,a km óra állása 82000 km!

Vélemény, hozzászólás?