Megújul a Skoda Octavia

Tényleg kettős fényszórót kap a friss Octavia?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elég régóta piacon van ahhoz, hogy frissüljön és kövesse az elmúlt évek trendjét a Skoda Octavia. Akár már idén láthatjuk átszabott fazonját.

Például kormánykerékfűtés, az nincs a mostani Octaviában, ám ez is pótlásra kerül a közeljövőben esedékes megújulással. Hasonló a helyzet a LED fényszórókkal, amelyek még hiányoznak az Octavia extralistájáról, ám vélhetően már nem sokáig, hiszen a komolyabb konkurensek szinte mind kérhetők már ezzel is. A belsőt érintő további újítás lehet a Golfba is várható hatalmas érintőképernyő adaptálása a cseh középkategóriásba.
Hirdetés
A motorkínálat terén elképzelhető, hogy az 1.8 TSI kikerül a palettáról és inkább a 2.0 TSI egy gyengébb változata veszi át a helyét. 1,5 literes motorok is várhatók az 1.4 TSI és az 1.6 TDI helyett, de valószínűleg még nem most. Hasonlóképpen a plug-in hibrid modellnek sem jött még el az ideje a Skodánál, sőt az majd csak a negyedik generációval várható, úgy 2019-ben. A kínálat csúcsát jelentő RS viszont marad és jó eséllyel tovább erősödik, így a 230 lóerős változat teljesítménye 245 lóerőre nőhet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?