Megújult a Mitsubishi népszerű pickupja

Egészen új kinézettel kezdi 2019-et a Mitsubishi L200

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mitsubishi pickupja alapos frissítésen esett át, a márka jelenlegi arculatára szabták, ami a legmarkánsabb megjelenésű pickuppá tette a japán munkagépet.


Egészen váratlan, ami most a Mitsubishi L200-zal történt, a frissítésre számítottunk, de hogy ennyire megváltoztatják, arra nem. A kabin és az ajtólemezek változatlanok, így azokon egyből felismerhető a frissítés előtti modell, de az orr teljesen megváltozott. A márka jelenlegi arculatához igazították, magasra húzták a géptetőt, a fényszórókat is kettéosztották, megérkezett a C-alakú króm díszítés is, valamint a kerékjáratokat is szögletesebbre vették. Az L200 belül is változott valamelyest, de markánsabb a külső újítás.
Hirdetés

Technikában csak minimális újítást hoz, továbbra is az egyetlen olyan ma kapható pickup marad, ami zárható központi differenciálművel érkezik, így az összkerékhajtás használható aszfalton is. Új elektronikai kapcsolhatóságokat hoz, Super-Select 4WD és Easy-Select 4WD Off-road néven érkeznek az újítások. Menetbiztonságban is javul, vészfék-asszisztenst kap, mely gyalogos felismerésére is képes, holttér-figyelőt és hátsó keresztirányú forgalomfigyelőt is kap. A frissített L200 gyártását már elindították Thaiföldön, még idén kikerülnek az első megrendelések.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2018.11.10. at 18:36
    Permalink

    Nemrég volt róla cikk, hogy a jelenlegi Renault Traficból lesz Mitsubishi-emblémás változat is. Kíváncsi vagyok, ezt az X-re hajazó orrészt hogy varázsolják majd rá egy francia kisteherautóra, hogy eladható legyen Mitsuként. Szerintem furcsa lesz.

Vélemény, hozzászólás?