Megvillantotta a Skoda a friss Superbet

Gyári skicc tanúskodik a Superb közelgő felfrissüléséről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Már nem kell sokat várni a frissített Superbre, ám addig is a Skoda fellebbentette a fátylat az autóról egy skicc segítségével.

Május végén mutatja majd be a Skoda a megújult Superbet, amely a most közzétett rajz alapján tényleg csak egy icipicit változik. Legalábbis formailag. Egy hangyányit módosítanak az autó orrán, hogy még inkább belesimuljon a márkaarculatba. Picit szélesebb lesz a hűtőrács és megjelennek a full LED fényszórók. Bár a Superb hátsójáról nem mutattak még semmit, a gyáriak már elárulták, hogy a Scala típushoz hasonlóan a csomagtér fedelére írják majd a márka nevét.
Hirdetés
Jóval mélyrehatóbb változás viszont a hibrid hajtásrendszer felbukkanása. A friss Superb ugyanis plug-in hibridként is megvásárolható lesz. Hivatalosan még nem erősítették meg, de valószínűleg a Volkswagen Passat GTE-ből ismerős 1,4 literes TSI és egy villanymotor párosa hajtja majd, amely körülbelül 220 lóerős rendszerteljesítménnyel szolgálja majd az utasokat és 50 kilométert tisztán elektromos üzemmódban is képes lesz vele megtenni a Superb. Szóval az érdeklődők május végét véssék be a naptárukba!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?