Megvillantotta a teljesen elektromos STI-t a Subaru

Több finomsággal is készül a Subaru a Tokiói Autószalonra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Biztosan ott lesz a Subaru a Tokiói Autószalonon, ahol ráadásul bemutatják az STI E-RA Concept tanulmányautót, amely a márka sportos modelljeinek előfutára.

Egyelőre még titkolózik a Subaru, ezért csak egyetlen sejtelmes képet mutatott az STI E-RA tanulmányautóról, és az adataival is adós maradt. Annyit árultak el csupán, hogy biztosan full elektromos hajtású lesz. Valószínűleg a koncepcióautó nem egy konkrét modell előfutára, de a rajta látható dizájnelemeket szinte biztos, hogy a sorozatgyártású Subarukon használni fogják. Így a C-alakú fényszórókat, a motorháztető dupla szellőzőnyílásait, a világító STI feliratot, illetve a két részre osztott első lökhárítót is. Azért a benzinvérűeknek is tartogat még meglepetéseket a márka. Ott lesz a kiállításon három STI Performance tanulmányautó is, amik viszont már szériaközeli állapotban várják a nagyérdeműt. A WRX S4, a Levorg és a BRZ is kap vadabb változatot. A japánban már kapható S4 alapjaira épülő „tanulmányt” már most megmutatták, ez rózsaszín díszítőelemeket kap, illetve egy nagy szánszálas hátsó szárnyat. Némileg átrajzolták a lökhárítóját is, illetve új fekete felniket kap, viszont arról még nincs infó, hogy a motorjához is hozzápiszkáltak-e.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?