Méltányos volt a rendőrség az infarktust kapott sofőrrel

Soron kívül szüntette meg a rosszullét miatt szabálytalanul parkoló sofőr ügyét a rendőrség

Úgy cselekedett a VI. kerületi Rendőrfőkapitányság, ahogyan az elvárható.

Pénteki hír volt, hogy egy autós azt követően kapott bírságot, hogy autóját rosszullét miatt hagyta hátra, valóban szabálytalanul leparkolva. Egészen pontosan a Terézvárosi Önkormányzat Közterület-felügyelet munkatársai bírságolták meg távollétében 15 ezer forintra a szabálytalanul leparkolt 74 éves sofőrt, aki

autójával azért állt meg rossz helyen, mert szívinfarktust kapott és mentő vitte el.

Ám józanul végiggondolva az eset mégsem annyira bicskanyitogató, hiszen könnyű belátni, hogy a közterületfelügyelők aligha fogják tudni, hogy miért áll szabálytalanul egy autó az adott helyen.Miként azt a police.hu írja, a Budapest Főváros VI. kerület Terézváros Polgármesteri Hivatal Rendészeti Osztály feljelentése a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságára 2021. február 26-án érkezett meg, egy időben a bírságolást enyhítő körülmény hírével, így a kerületi rendőrkapitányság soron kívül elbírálta azt, és a folyamatba helyezett szabálysértési eljárást még aznap megszüntette.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?