Melyik a bölcsebb focista? A pocsolyás vagy a pocsolyarészeg?

Focisták és csilliós sportautók lezúzva, már megint

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az egyik bölcsebb, mint a másik. Luxus sportkocsik hazavágásában. Nagy pénz, kis foci, nagy blama.


Időről időre napvilágot látnak olyan sztorik, amiknek az egyik főszereplője egy híres futballista, a másik meg egy leamortizált méregdrága sportautó. Jó-jó, nem csak labdarúgók törik a kocsikat, de ők aztán megbízhatóan. Tehetik, hiszen irgalmatlan pénzeket keresnek - mondjuk sokuk meg is dolgozik az álomfizetésért és az álomautókért, ezt csak a focihoz nem értők, a focit, a focistákat lenézők nem látják be.
Hirdetés

De hogy ki is az az Andre Wisdom, s ki az az Artem Milevsky? Az ő nevüket a futballszeretők zöme sem feltétlen ismeri, ezért hát ők voltak olyan kedvesek, s léptek egy jelentőset a celeblépcsőn. Előbbi, a Liverpoolból a Derby Countyba kölcsönadott 20 éves angol hátvéd azzal, hogy Porsche Panamera Turbójával erdőt került (nomen est omen, Wisdom=bölcsesség), s beragadt egy mély pocsolyába, utóbbi meg úgy, hogy rommá törte Ferrari Californiáját.

Bölcs urat állítólag a navigáció vitte az erdőbe (de attól még nem lett volna muszáj belegázolni a sártengerbe), a Törökországban, a Gaziantepspor egyesületében tengődő 28 esztendős, fehérorosz származású ukrán csatár meg egyszerűen ittasan száguldozott. Nem először. A totálkáros Californiát mutató videó alatt a másik filmecskén azt látni, amint Artem barátunk piásan és cigizgetve bandázgat egy X5-ös BMW-vel. Csoda, hogy még élnek ezek a hősök, s másokat sem öltek meg, köszönjük.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 20:22
  Permalink

  Angol mindenen csak keresztul gazolna esz nelkul.
  Probalta volna meg a szelen nem asta volna igy el meg 1kis lendulet is elkelt volna.
  Van 1 regi Samsung C100asom angol gyerek elkerte es a kijelzot nyomkodta majd visszadta
  h le van merulve nem old ki a kijelzoje…A BMW-s videorol jutott eszembe
  mert ha jol latom hogy regi D750es Sony teloja van az emberkenek?

Vélemény, hozzászólás?