Mercedes CLA Brabus tuninggal

Nem elég egyedi a kecskeméti Merci? Máris segít a Brabus

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A CLA szériában is igen vonzónak tűnik, de valamiből ugye a tuningműhelyeknek is meg kell élniük. Íme egy kis Brabus-átirat.


Új modell még a kecskeméti gyártású CLA, hazai forgalmazása egyáltalán csak mostanság kezdődik, de a Brabus azért Brabus, hogy egy friss Mercedeshez szinte azonnal kínáljon némi tuningprogramot.
Hirdetés

Később biztosan lesznek durvább verziók is, ez így elsőre viszont még szolid, visszafogott, inkább csak amolyan kötelező kör-jellegű átirat némi spoilerezéssel, 18-19 colos Monoblock könnyűfém kerekekkel, dupla-dupla kipufogóval, képen nem mutatva, de az utastér kívánság szerinti alakításának lehetőségével, no meg csipetnyi erőtöbblettel.
Ez 34 LE és 35 Nm pluszt jelent a CLA 250 esetében, a végeredmény 245 lóerős teljesítmény és 385 Nm-es nyomaték a 2 literes, 4 hengeres turbómotorból. Végsebességben 10 km/óra a hozadék, amivel meg is van a 250-es limit. A 220-as dízel 40 extra lóerővel és 60 Nm-rel gazdagodva 210 lovas és 410 Nm-es, az autópályán meg már 230-cal hasíthat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?