Meztelen nő ihleti az új Dodge Viper formáját

Ruhátlan lesz az új Dodge Viper?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Meztelen nő ihlette sportkocsi. Izgalmasnak tűnő bejelentés, és személyesen a Chrysler dizájnfőnök nyilatkozta, hogy milyen inspirációk alapján készül az új Viper.

Ralph Gilles felel a teljes Chrysler-csoport, így a Dodge autók formavilágáért, így ha ő tesz egy bejelentést, annak azért adható némi hitel. A tervező az Automotive News World Conference rendezvényen árulta el, hogy a konszerntulajdonos FIAT nem vétózta meg a Dodge Viper fejlesztését, és 2013-ban bemutatkozhat a nyers erejével hírnevet szerző sportkocsi legújabb változata. A férfi arra nem tett utalást, vajon a Ferrari milyen mértékben vesz rész a munkálatokban, de azt elárulta, hogy a Viper külseje nem lesz hétköznapi. "Egy meztelen nő a tengerparton. Ez adja az ihletet." - árulta el el Gilles, aki szerint nem kell azzal görcsösen foglalkozni, milyen erős a Porsche és a Corvette neveket felsorakoztató konkurencia.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?