Meztelenül a kecskeméti Merci

Végre álca nélkül látható a B-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Még nem nálunk, hanem otthon, Németországban kapták lencsevégre a Mercedes-Benz új B-osztályát, amely vélhetően Kecskeméten készül majd.

Igen, ez már a XXI. a század. Egy autógyár álcázás nélkül engedi ki a bemutatás előtti új modelljét az utcára, és tessék, azonnal kattan a fényképezőgép, és néhány perc, rosszabb esetben talán néhány óra múlva a világhálón kering a fotó - ennyit hát a titkokról. Persze, ne legyünk naivak, a Mercedes-Benznek valószínűleg esze ágában sincs titkolni a vadonatúj, szinte borítékolhatóan Kecskeméten gyártandó B-osztályt, sőt, a stuttgarti marketingesek minden bizonnyal elkezdték a trükközéseket, és jó eséllyel most is ennek vagyunk tanúi. Az Auto Bild szerint a hamarosan gyártásba kerülő modell motorkínálata a benzineseknél 109, a dízeleknél 122 lóerőtől fog indulni, és mindkét esetben 204 lóerő lesz a plafon. Az alapárat 24 500 euróra tippelik, ez cirka 6,5 millió forint, tehát aki olcsó Mercedesről álmodott, vagy kezdjen el gyűjteni, vagy aludjon tovább.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?