Mi volt az elképzelés? Íme az olasz kisutcába szorult Ferrari!

Egy Ferrari Roma akadt el egy olasz utcában, szó szerint faltól falig ért

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hihetetlen stressz lehetett a sofőrnek kibányászni onnan a Ferrarit komoly károkozás nélkül, ez jól látszik a videón is. Volt, aki segíteni próbált, volt aki felháborodott a forgalmi akadály láttán: eredeti hanggal igazi olasz szappanopera is lehetne.

A szűk utcáiról és széles sportautóiról híres Olaszországnak sikerült ügyesen kombinálni a kettőt, amikor egy Ferrari Roma ért faltól falig egy történelmi belvárosban. Sajnos az előzmények ismeretlenek, a rövid videón pedig már csak a végeredmény látható: a Ferrari millimétereket mozog precízen, de csak nem fér ki sehogy sem. A tükrök természetesen már rég be vannak hajtva, miközben egy férfi navigál a sofőrnek.
Hirdetés
Az igazán izgalmas események akkor kezdődnek, amikor a túloldalról, olaszos temperamentummal megérkezik egy nő, akinek látványosan útban van a Ferrari. A sofőr és a kintről navigáló férfi ennek ellenére tovább folytatja a jármű kiszabadítását, inkább kevesebb, mint több sikerrel. A videó végére kiderül, hogy a közös cél nem minden esetben tudja összehozni az embereket: a nő ismét visszatért, de hogy mit mondott az ideges kézmozdulatok közepette, az a felvétel eredeti hangjának hiányában valószínűleg örök rejtély marad, ahogy azt sem tudtuk meg, hogy sikerült-e végül az autót kiszabadítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?