Michelisz BMW-re válthat

BMW-vel versenyezhet az idén Michelisz Norbert

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miután a SEAT-nak nem lesz az idén ütőképes versenymotorja, túraautó vb-futamgyőztesünk, Michelisz Norbert BMW-re válthat.

Hivatalosan még nem dőlt el, hogy Michelisz Norbert milyen autóval folytatja a túraautó világbajnokságon, de már önmagában az is jó hír, úgy néz ki, az idén is szurkolhatunk a magyar versenyzőnek. Már csak a márka a kérdéses.
„A SEAT-tal és a BMW-vel tárgyalunk” – mondta Michelisz az Autonavigator.hu-nak. „A SEAT nagy előnye, hogy már bejáratott vonalunk van hozzájuk, tavaly is sok segítséget kaptunk tőlük, amire az idén is számíthatnánk. A probléma viszont az, hogy nekik egyelőre nincsen új motorjuk. A régi turbódízellel mehetnénk, de a hírek szerint az új 1,6 turbómotorok körönként 1,5-2 másodperccel gyorsabbak, így a régi motorral nem sok esélyünk lenne.”
„A BMW-nél örültek nekünk, és úgy vettem észre, hogy szeretnék, ha az ő autójukkal versenyeznénk. Egyelőre még a hátterünket kell összeraknunk, Zengő Zoli (Michelisz csapatvezetője) most ezen dolgozik. Azt gondolom, hogy ha február elején el tudjuk dönteni, hogy mivel versenyzünk, akkor még nem késünk le semmiről.”
Michelisz az interjún kívül azt is elmondta, hogy ő személy szerint örülne a BMW-nek, ami az elmúlt években motorerőben volt egy kis hátrányban a többi márkával szemben, de ez az új motorokkal megszűnhet, és akkor egy igazán ütőképes autóval állhatna rajthoz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?